Dansk Border & Fifeklub

Stiftet 2008


BÜDELSDORFUDSTILLINGEN.

budelsdorf 2012 027 2r

 


Büdelsdorf 28. åbne internationale fugleudstilling, og 64. DKB´s Nordtyske Mesterskab første weekend i uge 42.

Harald Sell ;Erik Windeballe og Per Larsen deltog. Frank Darling måtte melde afbud, da hans fugle ikke var klar. Flere opdrættere spurgte til Frank. På mit dårlige tysk fik flere opdrættere det indtryk, at Frank var syg. Harald Sell tog efterfølgende kontakt til Frank for at ønske ham god bedring. Nå, man kan altid komme galt af sted.........

Büdelsdorf er en lille spændende udstilling, bare 50 km fra grænsen - en udstilling jeg på det varmeste kan anbefale.

budelsdorf 2012 019rJeg vil gerne fremhæve Erik, som først lige er begyndt at arbejde med Fife - han opnåede et fint resultat med flere fugle på 89 p.


budelsdorf 2012 021r
Harald Sell lå som sædvanlig i toppen. Han fik 3 nordtyske mesterskaber og 3 internationale vindere, med en gul intensiv 92 p. grøn rimet 92 p. (gruppevinder), og gul rimet 90 p. Harald fik andre gode placeringer.
Det er sådan, at man kan deltage i et åbent skue - det vil sige, at man ikke skal være medlem af en tysk forening. Hvis man er medlem af DKB, kan man deltage i det Nordtyske Mesterskab. Den enkelte opdrætter kan deltage i begge skuer samtidig, eller i det ene alene.

budelsdorf 2012 017 1rJeg opnåede skuets bedste stamme (gul intensiv), derudover havde jeg en blå gruppevinder på 92 p. og grøn intensiv klasssevinder med 92 p. - ialt 3 Nordtyske og Internationale Mesterskaber plus en blåhvid international vinder med 91 p.

Per.
 

DANSK BORDER OG FIFEKLUB

© 2011 Alle Rettigheder forbeholdes.