Dansk Border & Fifeklub

Stiftet 2008


ET EJERSKIFTE (Bent/Gert).

En  udstilling med fine FIFE FANCY resultater.
 

gert brandtrrbent20j.012rrrJeg har, som det er flere medlemmer bekendt, overtaget nogle fugle fra et andet medlem, som ikke rigtig ser sig i stand til at have fugle mere – nemlig Bent Jørgensen Kolding.
 

Bent døjer desværre med bentøjet, og jeg har derfor siden tidlig forår 2012 jævnligt ( næsten dagligt ) besøgt Bent for at hjælpe med pasning af hans fugle. Jeg har så også sørget for salg af fuglene, da vi indså at det ikke kunne gå for Bent at have dem mere. 
 

Jeg har så været så heldig, at jeg har overtaget ca 30 stk. FIFE FANCY af Bent´s opdræt, som jeg så kan arbejde videre med, Jeg fik rigtig god hjælp fra Frank Darling og Per Larsen, da vi grovsorterede disse fugle. Jeg har nu ca 20 stk. af god kvalitet heraf 10 stk. fra 2012.
 

Per Larsen overtalte mig så til at tilmelde fugle til regionsudstillingen i Bramming den 07.10.2012, hvor vi tilmeldte i alt 6 stk. af Bent´s opdræt.


Resultatet må siges at tale for sig selv,

region syd-fyns udstilling i bramming 053r
Bent/Gerts vinderfugl i Bramming

 

1 Bronze   -- 2 Sølv   -- 1 Guld,  så både Bent og jeg selv var rimelig stolte over det arbejde vi sammen havde lavet i sommerens løb, Jeg føler jo næsten, at det også er mit opdræt. 
 

Jeg har haft fugle i 3½ år og har kun haft FIFE i ca. 1½ år, så denne nye hobby må siges at være startet ret fint, takket være, at jeg kunne overtage fugle fra Bent, og at jeg kan få god hjælp fra både Frank Darling og Per Larsen, da de begge bor i rimelig afstand til Kolding.


Mvh

Gert Brandt

Brinken 10

6000 Kolding

 

Glemte i øvrigt lige at fortælle at jeg i dag søndag skal til Silkeborg hvor jeg også har 6 fugle tilmeldt
 

1 guld 91 point 
 

1 stk,  91 point
 
 

4 stk, 89 point 
 

Så også denne udstilling er da gået ret fint.
 

Mvh  

Gert

 

DANSK BORDER OG FIFEKLUB

© 2011 Alle Rettigheder forbeholdes.