Dansk Border & Fifeklub

Stiftet 2008
Fife Fancy Federation

Journal 2020

 

 

Så kom den endelig. Fife Fancy Federation's årlige gennemgang af udstillingsresultaterne i de tilsluttede Fife-klubber. Der er 28 af dem. De fleste er i England. Men der er også Skotland, Irland, Belgien, Tyskland, Italien og selvfølgelig Danmark.

Så formanden, Paul Larkin, fra Irland har haft nok at se til med at samle de mange resultater ind.

Det er et super flot resultat,han er kommet frem med. Et meget flot blad på 75 sider. Der er selvfølgelig listet alle resultaterne op fra de forskellige udstillinger, også Danmark's. Men Paul Larkin har også fået flere af de bedste opdrættere og dommere til at lave artikler om vores Fife.

Årets ”Fancier of the Year 2019” Adam Kendall, har lavet et indlæg om, hvordan han og hans partner bruger linieavl.

Der er et interview med Matt Eld fra ”The Canary Room” - hvis i ikke kender ham, så gå ind på YouTube. Se hans programmer, der omhandler alt omkring vores hobby. Han besøger de bedste opdrættere af Fife, Border, Norwich og mange andre. Det er meget lærerigt. Bedste kvalitet.

En af de dygtigste opdrættere for 2019, Charlie Gardiner, har skrevet om fjerkvalitet.

journal3
klik på billedet for større


David Shelbourne skiver i en artikel, om sine rejser rundt på kontinentet. Og her er et billede med vores tidligere formand Lars Skov.Og sådan bliver det ved. Terry Markwick, Michael Gorin Sr, Tom Rush, Harry Clake og Terry Kelly. De har alle bidraget med fine sager.

Alle udstillerne af Fife Fancy kæmper om, at blive ”Fancier of the Year”. For at opnå dette, skal man deltage på flere af udstillingerne, og så får man point for de bedste fugle. Når udstillingssæsonen er overstået, ser man, hvem der har flest point. Denne gang vandt Kendall Stud foran Gardiner & Morton, Rodger & Wood og Clark & Gillott. Vores engelske dommer James Weaire havde Best Fife in Show på udstillingen i Essex Kent & Counties Fife Fancy Club. Vores tyske venner, Baechler & Vadder samt Tönjes og Rathje klarede sig også fint. Det gjorde de med deres flotte resultater på udstillingerne i Tyskland og hos os i Danmark.

       

journal1 journal5
klik på billed for større Klik på billed for større         journal4 journal2
Klik på billed for større Klik på billed for størreMen alt i alt, et super lækkert blad fra Fife Fancy Federation og Paul Larkin. Jeg glæder mig allerede til det nye blad...


larsfuglchristensenR

Med venlig Fife-hilsen

Lars Fugl Christensen

DANSK BORDER OG FIFEKLUB

© 2011 Alle Rettigheder forbeholdes.