Dansk Border & Fifeklub

Stiftet 2008

Referater best. møder





DEN 31/1-2020 BLEV DER AFHOLDT BESTYRELSESMØDE MED FØLGENDE DAGSORDEN:

1.      Evaluering af sidste års udstilling.

2.      Generalforsamling – sted og temadag

3.      Udstilling 2020 – herunder dommervalg

4.      Fremtiden for D.B.F.

5.      Medlemmer

6.      økonomi

7.      Evt. 

 Lars.

 

REFERAT.

Fremmødte: Lars A, Gert, Ole

Afbud: Lars F., Henrik


1.

Korup Skoles centralrum gav en flot helhed over udstillingsdagen. Skolen havde givet lokalet et bygningsmæssigt løft, som især havde stor betydning for lysforholdet. På hjemmesiden er der en artikel om udstillingen med mange billeder.

Før udstillingsdagene havde Post Danmark problemer med at få alle burkort ud til tiden – de fleste burkort blev lagt i postkassen tæt på 2 uger før udstillingen. Derfor besluttede vi fremover at udlevere burkort ved ankomst til udstillingen.


2.

Generalforsamlingen bliver afholdt lørdag den 29. februar hos vores formand Lars Andersen Vi starter kl. 11.00 og dagen slutter senest kl. 15.00. Der bliver udsendt en særskilt indbydelse til generalforsamlingen.

3.

Udstillingen vil enten blive afholdt på Korup Skole eller i Bellinge Idrætscenter. Vi har besluttet at bruge engelske dommere.

4.

Vores udstilling i december er vores ”flagskib”. Samværet opdrætterne imellem og læringen via den åbne bedømmelse giver mange et ekstra løft. Samtidig håber vi, at udstillingen medvirker til, at der bliver etableret venskabsrelationer i hverdagens arbejde med fuglene – også på tværs af den dansk/tyske grænse (i år deltog 12 tyske opdrættere). Et samarbejde vil skabe fremdrift.

Vores udstilling er åben, så alle med border eller/og fife kan deltage. Fremover ønsker vi at ændre på de samlede udgifter vores medlemmer har (kontingent + udstillingsudgifter). Det orienterer vi om på generalforsamlingen.

5.

Her og nu har 11 betalt kontingent. Mon ikke vi kommer op på tallet 14.

6.

Vi har en rimelig god økonomi til trods for det store udstillingsunderskud for 2018. Efter generalforsamlingen vil vores regnskab for hele året og for udstillingen komme på hjemmesiden.

7.

Evt.

Sommermøde hos Kirsten og Gert i Kolding.

Ole

DANSK BORDER OG FIFEKLUB

© 2011 Alle Rettigheder forbeholdes.